Maandag 2 maart

Na de weekintroductie zijn we eerst gaan bloggen. Met z’n drieën zijn we naar de gang gegaan en hebben we een daily stand-up gehouden waarin we besproken hebben wat we vandaag willen gaan doen en wanneer.

Het eerste wat opviel is dat Maarten niet aanwezig is en hij heeft helaas niets laten weten. Omdat we vandaag het samenwerkingscontract willen gaan opstellen heb ik Maarten een bericht gestuurd om te vragen of hij vandaag nog komt maar heb geen reactie gehad.

Tijdens het groepsgesprek met René hebben we de voortgang besproken. Wat we duidelijk moeten documenteren zijn de stappen die we doorlopen hebben tijdens het proces en het verband daartussen voor de retrospective. (interviewen, insights, concepten, etc)

Vervolgens heeft Max ook een creatieve sessie geleid omdat hij de vorige keer ziek was.
Hiervoor heeft hij een methode gebruikt waarbij ieder voor zich de eigenschappen van objecten in de omgeving noteert. Deze eigenschappen kunnen we gaan toepassen op het probleem wat we op locatie hebben gevonden.

Al deze data/insights hebben we samengevat en verdeeld in een COCD-box om tot de beste resultaten te komen. Deze meest interessante concepten hebben we geselecteerd en deze willen we woensdag aan het begin van de dag nog uitwerken tot een pitch als hopelijk Maarten er weer bij is.

Samenwerkingsovereenkomst-Müllerkade

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *