Woensdag 27 november

Zoals iedere week het geval is zijn Jesse en ik na de introductie gestart met een stand-up. Ik ga me bezighouden met een wireframe en een persona. Jesse gaat werken aan de front- en back-end van het reserveringssysteem. Aan het einde van de dag willen we samen gaan werken aan de opdrachten van het vak programmeren omdat deze bruikbaar en goed te verwerken zijn in het systeem wat deze periode gemaakt moet worden.

Nadat ik m’n wireframe gemaakt heb heb ik Jan opgezocht om m’n debriefing te bespreken. Hij vond het er over het algemeen goed uit zien en was positief. Hij had een paar puntjes (zoals de rollen van gebruikers) welke wat duidelijker aan bod dienen te komen. Dit heb ik direct aangepast en opnieuw online gezet zoals hieronder te zien is.
Wireframe desktop en mobiel: https://xD.adobe.com/view/308a316f-d359-4b9a-4acb-7e9510729b9f-46bb/?fullscreen&hints=off

Terwijl Jesse bezig was met het maken van z’n front-end liep hij tegen een probleem aan waarbij het niet lukte om twee blokken uit te lijnen aan elkaar aan de bovenkant van de pagina. Hierbij heb ik hem geholpen en is het uiteindelijk ook gelukt.

Ook heb ik een persona gemaakt welke de brede doelgroep van de Schoonheidssalon moet omvatten. Het is erg lastig aangezien de doelgroep uiteen loopt van jong tot oud. Het systeem is ook vooral bedoelt om de huidige klanten makkelijker een reservering te laten boeken, het doel is niet om nieuwe klanten aan te trekken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *