Dinsdag 26 november

De data die gisteren verzameld en genoteerd is tijdens het interview ben ik gaan uitwerken tot een debriefing met een bijbehorende planning van de deelproducten. Hierbij heb ik de informatie uit de lessen van het vak ontwerpen meegenomen. Het doel van een debriefing is dat ik in mijn eigen woorden de opdracht nogmaals omschrijf en dit ter verificatie naar de opdrachtgever stuur. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan en is het voor iedereen duidelijk wat er gaat komen.

Via WhatsApp heb ik contact gehad en haar geïnformeerd dat ik de debriefing ook per mail zal sturen. Enkele uren later heb ik het document ondertekend teruggekregen waar ik erg blij mee ben.

Aan het einde van de dag ben ik wederom na het keuzevak naar Elise gegaan om de situatie te bespreken. Ik heb aangegeven dat ik door het trage contact vastliep en hierdoor genoodzaakt was om een opdrachtgever te zoeken die wat flexibeler is in omgang wat de communicatie betreft. Hier hebben we het kort over gehad en ze begreep het.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *