Woensdag 30 oktober

Yes, zonder al te veel stress verliep vandaag erg goed. Het probleem waar we tegenaan liepen zijn we mee naar David gegaan en hij heeft uitgelegd dat alle circuits met elkaar verbonden moeten zijn en dat het daardoor een beetje buggy kan zijn. Maar we hebben het werkend gekregen. De bovenkant is nu ook definitief vastgelijmd en heeft ongeveer een uur of vier kunnen drogen. In de tussentijd heb ik vooral gewerkt aan building blocks en heb ik ook nog Ronald geholpen in het Stadslab met het werken in Illustrator voor zijn project.

Toch was het spannend om de battles in te gaan omdat je niet weet wat de tegenstander aan boord heeft en toe in staat is. De eerste ronde was misschien wel de lastigste omdat deze een schans had waar wij bijna overheen reden. Gelukkig waren we in staat om hem weg te duwen door achteruit te rijden en zo kregen we grip en werd de ander van tafel geduwd.

De andere rondes waren een stuk interessanter. In de halve finale moesten we ons wapen gebruiken omdat de tegenstander erg stevig en zwaar was en daarom kon hij niet weggeduwd worden. Unaniem besloten we het wapen toe te passen, een harde knal en de vijand vloog letterlijk in stukken en van tafel af zoals ik eigenlijk al verwachtte. Ons Experiment #17 was door zijn massa en grip in staat om op de grond te blijven staan zonder schade.

De finale, het was de bedoeling om deze ook af te sluiten met een knal maat jammer genoeg was het tweede patroon met perslucht beschadigd waardoor de druk er af was en niets uithaalde. Desondanks dat waren de vier servomotoren in combinatie met de rubberen wielen krachtig genoeg om ook in de finale de ander zonder moeite het veld uit te werken!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *