Dinsdag 19 november

Vandaag heb ik een e-mail gestuurd naar Elise van het Stadslab om te vragen of het mogelijk is om vandaag, morgen of eventueel vrijdag om een afspraak te maken waarin ik uit wil gaan leggen wat de bedoeling is van het reserveringssysteem en natuurlijk wil ik ook graag van haar meer informatie over haar wensen en visie van een dergelijk systeem. Verder heb ik ook aangegeven dat ik graag meerdere data wil plannen waarop we samen kunnen komen. Dit om bijvoorbeeld het contract te tekenen met de planning en overeenkomst, tussentijdse evaluaties enzovoort.

Omdat ik natuurlijk niet direct antwoord krijg heb ik grotendeels al een document opgesteld met een planning en data welke mij goed uitkomen. Tijdens het komende gesprek kan ik dit als basis gebruiken om snel tot een resultaat te komen.

Om alvast meer kennis op te doen van PHP ben ik begonnen met de course ‘PHP Fundamentals’ op Pluralsight.com.

Aan het einde van de dag ben ik naar het keuzevak Fablab making gegaan. Positief verrast was ik toen bleek dat Elise deze les geeft. Achteraf ben ik nog even met haar gaan zitten om te bespreken wat de bedoeling is van het project. Omdat ze eerder een soortgelijke samenwerking is aangegaan met een student was de bedoeling in grote lijnen duidelijk. Samen hebben we afgesproken dat ik haar het document per mail zal opsturen met daarin de kloppende data en tijden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *