Woensdag 25 maart

Om 10 uur hebben we een standup gehouden met Rene, Jesse en ik. Max was afwezig maar hier hebben we via de chat nog contact mee gehad. Wat we hebben besproken is doorgegeven zodat hij op de hoogte is. Wat Maarten betreft hebben we niets meer vernomen.

Het prototype is af, vandaag zijn we echt begonnen met het programmeren. Ik liep eigenlijk al vroeg vast op het verbinding maken met de MySQLi database maar dit is gelukt. Samen met Jesse hebben we in een videogesprek met behulp van de online support van de webhost de juiste configuratie kunnen maken. Het probleem was dat onze IP adressen nog op een white list geplaatst moesten worden zodat we toegang kregen.

Daarna hebben we de structuur van de eerste database tabel opgezet zodat gebruikers een naam kunnen opgeven en doorgestuurd kunnen worden naar de wachtlijst of direct naar het spel. Daarnaast stuurt de php pagina ook een unix time stamp mee om te kunnen bepalen welke gebruiker hoe laat is toegevoegd aan de wachtrij. Hiermee kunnen we de volgorde bepalen en speel-./wachttijden hanteren op basis van die tijd.

De voortgang heb ik binnen Trello doorgevoerd zodat voor iedereen binnen het team en Rene het te volgen is.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *