Donderdag 16 januari

Donderdag is altijd een dag waar ik veel werk verzet krijg, thuis werk ik namelijk een stuk productiever dan op school omdat ik dan in alle rust wanneer ik wil aan m’n opdrachten kan werken.

In de ochtend heb ik kleine aanpassingen gemaakt in de code, enkele annotaties toegevoegd en de structuur netter gemaakt. Hier heeft de eindgebruiker niet veel baat bij maar voor mezelf en eventueel iemand anders die later de code moet aanpassen zal dit fijn vinden.

Ik loop nog geheel volgens planning, het systeem gaat vandaag opgeleverd worden in een beschermde omgeving om de eerste feedback te ontvangen. Op mijn eigen webserver heb ik de website en de database geüpload en gekoppeld aan m’n domeinnaam brammedia.nl.

Vervolgens heb ik enkele contacten binnen mijn netwerk een bericht gestuurd of zij het systeem willen testen op gebruiksvriendelijkheid en de UX in het algemeen en hier feedback over terug te koppelen. Uiteraard heeft Marlous (mijn opdrachtgever) ook een nette mail ontvangen waarin ik haar informeer over de huidige status en gang van zaken komende week. (Deze mail is hieronder te zien)

Feedback noteren, feedback verwerken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *