Maandag 18 mei

Na de introductie met Sara hebben we met z’n allen besproken waar we mee door gaan. De nieuwe taken die in de presentatie staan zijn verdeeld. Verder zijn we vandaag verder gegaan met onze eigen taken. Wesley heeft nieuwe animaties en sprites opgeleverd, Max is bezig met de backgrounds van de levels en samen met Jesse hebben we flinke stappen gemaakt.

De communicatie verliep goed zoals altijd, grotendeels zijn we in gesprek geweest met elkaar en aan het einde van de dag hebben we oom de progressie van iedereen besproken en gezamenlijk afgesloten.

Het is nu mogelijk om het karakter door middel van de toetsen A en D naar links en rechts te laten bewegen. Ook update de afbeelding van de speler als hij van stilstand naar het rennen gaat en omgekeerd. Dit was behoorlijk wat werk omdat we te maken hadden met het omzetten van strings naar numbers, maar het is gelukt. Tussendoor hebben we wel contact gehad met een docent omdat we ergens niet aan uit kwamen.

Wat ik nog wel wil fixen is het probleem dat er een delay zit op de key input. De eerste keer dat je A/D indrukt houdt hij deze lang aan waardoor het bewegen niet responsive aanvoelt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *