Dinsdag 7 januari

Op dinsdag heb ik eigenlijk geen CLE maar deze dag gebruik ik hier wel voor. In de ochtend en de avond heb ik een keuzevak en de tijd daartussen kan ik mooi besteden aan m’n project. In de ochtend ben ik verder gegaan met het maken van de back-end.

Het is nu ook mogelijk om afspraken handmatig goed te keuren/af te wijzen als je ingelogd bent met een admin-account. Dit heb ik gedaan door het e-mailadres van de admin in de source te coderen. Later kan ik dit nog aanpassen door iedere gebruiker een eigen ID te geven in de database. Dan heeft ieder ID eigen permissies binnen het systeem, op deze manier creëer ik dan verschillende rollen. In de middag heb ik een klein beetje front-end toegepast om met name de tabellen er mooier uit te laten zien.

Marlous heeft mijn e-mail bekeken en hier positieve feedback op gegeven. Ze is tevreden over de voortgang, alles loopt mooi volgens planning en gaat goed. Omdat Sprint 2.3 snel zal volgen heb ik alvast een afspraak gemaakt met Marlous om deze week het systeem in het echt te demonstreren zodat er tijdig feedback gegeven kan worden over de inhoudelijke dingen. Hierdoor heb ik genoeg tijd om te itereren en het naar wens van de klant/gebruiker te maken.

Aan het einde van de dag ben ik begonnen aan mijn retrospective voor Sprint 2.2 en ook heb ik voor een groot deel mijn building block post (being-a-boss) afgemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *