Maandag 6 april

Vandaag begonnen we om een mooie tijd met de daily stand-up, iedereen was aanwezig om 10 uur binnen Teams om te bespreken hoe het ervoor staat. Met René heb ik de voortgang van m’n building blocks besproken en hoe het er met CLE voor staat.

Het kwam er op neer dat we niet zijn waar we hadden willen zijn, dit komt grotendeels door de ontwikkelingen van de afgelopen weken waar iedereen last van heeft gehad. Wel hebben we ons best gedaan om zo ver mogelijk te komen zodat we aanstaande woensdag toch een redelijk product kunnen opleveren middels een video waarin het gepresenteerd en gedemonstreerd wordt.

We hebben ervoor gekozen om de must haves uit te werken en dit te presenteren. Het grootste doel van deze CLE is gelukt, het begrijpen en gebruik maken van web API’s en data eruit halen middels javascrip/json. We hebben een taakverdeling gemaakt voor de video. Ik heb een deel van de demo opgenomen, Jesse heeft de interface opgenomen, Max de voice-over en de scrips. Deze content heb ik vervolgens aan elkaar gemonteerd tot een video welke we kunnen gaan opleveren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *