Maandag 30 september

Speed course
Ik heb vandaag de Speed course gevolgd waarin de basis van HTML, CSS en JavaScript is behandeld. Ondanks ik de basis van HTML al begreep (CSS en JS nog niet) was het wel een interessante les. Op aanraden van de docent heb ik Visual Studio Code gedownload, deze tool helpt erg bij het schrijven en overzichtelijk houden van de geschreven code. Hierover heb ik notities gemaakt en geplaatst in de blog over deze Speed course.

CLE
Aan het begin van CLE riep Rene zijn groepen bijeen om het een en ander te bespreken over de blogs die momenteel online staan en de indeling hiervan. Naar aanleiding van zijn feedback ben ik dit gaan verwerken.

Tijdens de CLE uren ben ik vooral bezig geweest met het indelen van mijn blog. Hiervoor ben ik achteraf nog bij Rene geweest om te laten checken of de huidige structuur goed was. Hij had nog een opmerking over de Building Blocks, dit heb ik direct verwerkt en dat was goed.

De retrospectives waaraan je moet voldoen heb ik ook nog het een en ander gevraagd. Mijn manier van bloggen is nu zoals ik al deed iedere dag een blog schrijven over wat ik heb gedaan, geleerd heb en op welke manier.

Stadslab
Met een aantal studiegenoten zijn we ook naar het Stadslab gegaan om door middel van de CNC lasercutter een behuizing te maken. Ik had verwacht dat dit lastig zou zijn maar het is best simpel, het enige wat je nodig hebt is (basis)kennis van Adobe Illustrator en daarmee wat instellingen voor het apparaat welke in het lab te vinden zijn.
Nu ik weet wat er allemaal mogelijk is met deze gereedschappen en welke kennis je nodig hebt heb ik al meteen ideeën gekregen over wat ik wil gaan doen en maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *