Maandag 16 september

In dezelfde groepjes als afgelopen week zijn we begonnen aan sprint twee van CLE1. Deze keer is het de bedoeling om een individueel product te leveren maar het moet wel samenhang hebben met het concept wat we met z’n vieren gaan ontwikkelen de komende drie weken.

Er zijn drie branches waarin je te werk mag gaan; winkels, ziekenhuizen en musea. Hierover werden ook speed courses geven. Om ons te oriënteren is iedereen naar een speed course gegaan. Mariska en ik hebben gekozen voor het onderwerp musea.

Om een planning te kunnen maken werd uitgelegd hoe we dit duidelijk en overzichtelijk kunnen doen in groepsverband door middel van een groot veld verdeeld in een aantal kolommen met fases en rijen met building blocks.

Toen iedereen weer bij elkaar was hebben we besproken wat we willen gaan doen en hieruit is de conclusie gekomen dat we ons willen gaan richting op winkels in de techsector. Om woensdag direct te kunnen beginnen is er afgesproken om woensdag bij aanvang drie ideetjes op tafel te legen waarover we kunnen discussiëren.

Het laatste uurtje van vandaag heb ik besteed aan het beginnen met bekijken van verschillende pitches voor het Pitch Perfect building block.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *