Maandag 13 januari

Aan het begin van de dag na de belangrijke introductie vandaag met betrekking tot de studiepunten welke je nodig hebt om het eerste studiejaar te behalen ben ik naar het stadslab gegaan om een testje te doen op de lasersnijder en de 3D-printer voor mijn keuzevak waarvan morgen een deadline is. Tijdens het wachten heb ik mijn blogs bijgewerkt en ben ik verdergegaan met het afronden van mijn building block Being-a-Boss, deze heb ik ook ingeplant.

Afgelopen week was de deadline van Sprint 2.2, hier heb ik een goed gevoel over. Nu het systeem technisch zo goed als af is en de basis CSS aanwezig is is het een mooi moment om dit te presenteren aan de opdrachtgever. Dit heb ik gedaan op zaterdag 11 januari bij mij thuis. Ze was positief verrast en was te spreken over de voortgang. Het ziet ernaar uit dat het systeem echt gebruikt gaat worden in de praktijk. Hierdoor loop ik eigenlijk voor op m’n eigen planning wat me ruimte geeft om dingen uit te zoeken.

Samen met studiegenoten hebben we het een en ander uitgewisseld qua kennis. Jesse vroeg me even over zijn code heen te kijken omdat er niets niet lukte en ik heb Jesse gevraagd om me te helpen met het maken van een basisopmaak in CSS voor de overige pagina’s.

De laatste les van vandaag was programmeren, dit was een korte les waarin we eigenlijk alles van deze periode hebben samengevat en hebben doorgenomen. Aan het einde van de dag ben ik weer in het Stadslab geweest om een aantal PMMA-platen te lasersnijden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *