Interactie Ontwerpen Block

Een interactieontwerp wordt gebruikt om de interactie tussen de gebruiker en een systeem inzichtelijk te maken. Het ontwerp dient als input voor de developer, zodat het voor hem/haar inzichtelijk is hoe het systeem opgezet moet worden en welke gebruikersinteractie op welk moment plaatsvindt. Door middel van verschillende tools zoals bijvoorbeeld een sitemap, activity-diagram, wireframes en een styleguide kan worden bepaald hoe een product uitgewerkt moet worden.

Requirements
Je hebt de user stories gebruikt als aanleiding voor het interactieontwerp, zodanig dat hier de functionaliteiten op zijn afgestemd.

Documentatiekennis
Je kunt de verschillende onderdelen van een interactieontwerp benoemen, zodanig dat je weet welke functie deze onderdelen in het geheel hebben.

Opstellen
Je kunt voor tenminste 2 verschillende devices een interactieontwerp opstellen, zodanig dat het aansluit op de doelgroep en de context.

Uitvoeren
Je hebt het interactieontwerp gevolgd en indien nodig aangescherpt, zodanig dat het in meerdere iteraties is omgezet in een werkend prototype.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *