Maandag 21 september

CLE
Zoals afgelopen woensdag besproken heb ik een creatieve sessie geleid waarop we voortborduren tijdens dit project. Mijn techniek was om in het midden van van de tafel de stelling “Problemen in de winkel” te plaatsen. Vervolgens gaat iedereen zelf hierop brainstormen op welke manier je wilt; dit mogen problemen zijn welke je ervaart maar ook wat beter kan.

Alle bevindingen liggen nu op tafel, deze zijn met z’n allen besproken. Vervolgens hebben we nog een brainstormsessie gedaan onder leiding van Mario waarbij ideeën en oplossingen zijn ontstaan op basis van mijn eerdere sessie.

Als laatste stap zijn al deze verzinsels bijeen gepakt en verdeeld over de twee rijen en kolommen om een COCD box te maken. Door de categorieën (niet realiseerbare ideën, realiseerbare ideën, gewone ideën en originele ideën) kan je goed een selectie maken waar je mee door wil gaan.

Creatieve sessie leiden

Speed course – Pitch perfect
Een Speed course van Jan bijgewoond waarin hij de eisen van het Pitch perfect block heeft behandeld en daarbij veel voorbeelden heeft gegeven welke klassikaal gereflecteerd zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *