Woensdag 9 oktober

CLE
Uitleg nieuwe opdracht;
Een nieuwe battlebot maken met de sensoren die iedereen in Sprint 1.2 heeft gebruikt. Deze moeten samenwerken binnen één eindproduct welke je in groepsverband maakt. Daarnaast moet er ook een ‘one pager’ zijn wat een website is welke uit één scrollende pagina bestaat.

Sprints gecheckt, tentoonstelling 4e jaars op de gang m.b.t. game development wat je in het vierde jaar van deze studie kan volgen.

Digitaal het samenwerkingscontract aangepast en iedereen laten ondertekenen. Er is een gedeeld document aangemaakt via Google Docs met benodigdheden, taakverdeling, budget en wat de planning betreft.

Brainstormsessie met alle sensoren ideeën verzinnen. Unaniem kwamen we met het idee om een tank te bouwen. Het is niet het meest originele idee maar voldoet wel en kan heel leuk uitgewerkt worden. Een tank moet een rupsbandensysteem hebben maar dit was niet betaalbaar en degelijk uitvoerbaar in verband met de beschikbaarheid van rupsbanden tegen een schappelijke prijs. Als alternatief kwam ik op het idee om gebruik te gaan maken van rubberen RC wielen omdat deze ook veel grip hebben met voldoende massa in de body.

https://docs.google.com/document/d/1A5NDMLnciF8IXVUwkJAVHKNPvF-iYYdQguQGJLUz_5Y/edit?usp=sharing

Samenwerkingsovereenkomst
Samenwerkingsovereenkomst

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *