W12 Maandag 15 november 2021 – W46

Maandag
– Weekly stand-up, Bart in Dubai, nog een bug om uit te zoeken in Shell-EXPO-1 PC systeem. Computer en software start automatisch op alleen de Phidgets connecten niet altijd. Systeem opnieuw gestart en toen draaide het goed. Afgesproken om na 14:00 (17:00 in Dubai) dit te controleren. Systeem 2 staat nog bij MCW, die ook controleren.
– Stand-up met Roeland en programmeurs, voortgan Anno (CMS) besproken. Aangegeven dat ik momenteel met JW en Samuel bezig ben om een functionele test op te zetten. CMS gaat nu wat langzamer omdat Michel ook met verlof is. Daarna kan ik na instructie van Niels aan de front-end van het CMS beginnen.
– Afspraken gemaakt over het thuis/op locatie werken. Rondje gedaan hoe iedereen er over denkt.
– Verder met functionele testplan, voorlopige opzet naar JW gestuurd ter controle. Feedback gekregen, besproken en verwerkt in het plan.
– Contact met Bart in Dubai, Phidget Control Panel start niet goed



Dinsdag
– Thuiswerken

Woensdag
– Met Levi voortgang bespreoken, Levi bijna klaar aan front-end van de collectieschermen. Daarna pakken we samen de front-end van het CMS op omdat hij instructies gehad heeft van Nieland hoe dit in elkaar zit
– Met Roeland en Levi gekeken naar de voortgang van de front-end van de collectieschermen. Beetje brainstormen hoe bepaalde elementen moeten werken

Donderdag


Vrijdag

Dit vind je misschien ook leuk...