Bewijs Materiaal: Interactie Ontwerpen

“We kunnen gewoon gelijk beginnen met bouwen, toch?”

Omschrijving:

Je hebt voor tenminste 2 verschillende devices interactie-ontwerpen uitgewerkt. Je kent de onderdelen die samen informatie-, interface- en interactie-ontwerpen vormen en de verschillen hiertussen en kunt hiervoor verschillende media- en device vormen interactie-ontwerpen maken.

 

Uitdagingen:

  • Je kunt uit het concept de functionele requirements extraheren, zodanig dat je tot een onderbouwd informatie-, interface- en interactie-ontwerp kunt komen;

Ik kan vanuit een Technische Ontwerp en Functioneel Ontwerp de functionele requirements extraheren zodat de informatie-, interface- en interactie-ontwerpen gemaakt kunnen worden.

  • Je kunt voor een informatie-, interface- en interactie-ontwerp de verschillende onderdelen benoemen, zodanig dat je weet welke functie deze documenten in het geheel hebben en wat hun rol in dit geheel is;

In het Technische Ontwerp en Functioneel Ontwerp  staat al aangegeven wat de rollen zijn van de verschillende onderdelen

  • Je kunt voor tenminste 2 verschillende devices een informatie-, interface- en interactie-ontwerp opstellen, zodanig dat het aansluit op de doelgroep en de context;

Ik kan informatie-, interface- en interactie-ontwerpen voor 2 verschillende devices maken. Door middel van een Sitemap, navigatie modellen, content areas, wireframes, activity diagram, style guide en werkend prototype.

In periode 3 heb ik samen met mijn CLE team voor de markthal informatie-, interface- en interactie-ontwerpen voor een mobile device en een tablet device gemaakt.

Hier is het Interactie Ontwerp Markthal te vinden.

  • Het informatie-, interface- en interactie-ontwerp is volledig, zodanig dat je het kunt omzetten in een werkend prototype.

Hier is de markthal prototype en jammer genoeg heb ik niet het werkelijke eind product die 100% klopt volgens de informatie-, interface- en interactie-ontwerpen.