Mijn perfecte dag – SLC

’s Ochtends lekker uitgeslapen wakker worden rond 8 uur. Mijn vrouw, moeder van onze 2 kinderen, is iets eerder opgestaan en alvast begonnen met ontbijten en de kids naar school helpen. Ik loop naar beneden, geef me vrouw een kus en zet een goede bak koffie. Terwijl ik de nieuws feed op de door mijn bedrijf ontworpen app lees ontbijt ik en word ik rustig iets meer wakker. Rond half 9 neem ik een snelle douche in onze luxe badkamer en na het afdrogen trek ik m’n pak aan. De dag begint nu echt.

M’n vrouw en kinderen zijn ondertussen klaar gemaakt en gaan tegelijk met mij de deur uit. Ik geef ze allen een kus en wens ze een goede dag. Mijn vrouw zal ze met onze (gezins)auto naar school brengen, en daarna zelf naar haar werk gaan. Ik vertrek zoals normaal van huis met de zakelijke auto, een relatief nieuwe, goed uitgeruste A-merk auto. Mijn huis, een royale villa in de Alblasserwaard, is een luxe ingerichte, volledig gerenoveerde boerderij uit de 18de eeuw. Omgeven door een mooie tuin, met genoeg plekjes om te ontspanning en rust te zoeken, even lekker weg van de drukte van tegenwoordig. We hebben bewust gekozen voor een huis in de Alblasserwaard, met het doel daar de rust te vinden die we verdienen na onze werkdagen, maar toch dichtbij de plaats te wonen waar we zijn geboren en getogen en onze ouders wonen, namelijk Dordrecht.

Ik rij zonder file naar de zaak waar ik, samen met m’n partner en goede vriend, CEO ben. Onze zaak zit in de volledige rechter toren van het gebouw ‘De Rotterdam’. Onze zaak is een internationaal vooraanstaand bedrijf in het ontwikkelen van high-end webapplicaties, maar heeft ook projecten lopen waarbij we de beschikbare ruimte in Nederland creatief benutten en zo een ideale werkplek ontwikkelen voor gemotiveerde jongeren in alle sectoren. Verder bieden we veel marketingdiensten en hebben we een hele afdeling die zich bezighouden met hoe bedrijven bijvoorbeeld een bredere doelgroep kunnen bereiken, of beter online op de kaart gezet kunnen worden. We bieden onze werknemers de ruimte om hun talenten te ontwikkelen waarmee ze hopelijk lekker productief en creatief bezig kunnen zijn.

Aangekomen op m’n werk groet ik de werknemers die ik tegen kom, word ik door m’n assistente en goede vriendin op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen die dag, en ga ik naar m’n eerste meeting. De meeting in kwestie is met een bekende Chinese restaurant keten, die een nieuwe software wilt laten ontwikkelen om hun bezorging op een grotere schaal te laten werken. De dag vliegt voorbij en rond half 5 verlaat ik de zaak.

Ik heb die avond een barbecue met de volledige familie. M’n gezin, ouders en broer en zussen van beide kanten. De barbecue is niet verzorgt, want ik vind het met elkaar klaarmaken van het eten een fijne activiteit. Nadat onze maaltijd, met goed eten en vooral ook veel gezelligheid is afgesloten gaan de kinderen van broers en zussen van beide kanten spelen in de tuin. De volwassenen drinken een borrel na, en praten tot in de avond.

Nadat alle familie weg is en de kinderen op bed liggen hebben mijn vrouw en ik nog even tijd voor elkaar. Wij vinden dit gedeelte van de dag erg belangrijk en hechten er veel waarde aan. Even lekker met z’n 2en in de jacuzzi voor we naar bed gaan. Rustig de nacht inluiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *