Leeswijzer: 1. Debriefing block

Debriefing Block

Uitdagingen:

  • De opdracht wordt geverifieerd met de opdrachtgever door in eigen woorden te beschrijven wat jij gehoord hebt naar aanleiding van de gesprekken die hebben plaatsgevonden over de opdracht.

Ik heb een interview afgenomen met de opdrachtgever, om er achter te komen wat de wensen en eisen waren. Aan de hand hiervan heb ik de debriefing opgesteld.

 

  • Je toont aan dat de uiteindelijke debriefing een gevolg is van een aantal terugkoppel-momenten met de opdrachtgever zodanig dat de echte wens van de klant in kaart is gebracht.

Deze heb ik vervolgens terug gestuurd naar de opdrachtgever. Waarna ik zijn feedback heb meegenomen in de definitieve versie. Hierop is hij akkoord gegaan.

 

  • Je debriefing is op een dusdanig professionele manier opgesteld dat deze toegevoegd kan worden aan een offerte.

De debriefing is in correct Nederlands beschreven.

 

  • Je reflecteert in meerdere blogposts op verschillende manieren over het proces dat plaatsvond tijdens de totstandkoming van de debriefing waarmee je aantoont dat je in staat bent het contact met opdrachtgever goed uit te werken (bloggen tijdens het proces, niet na afloop).

De debrief van voet en los voldeed niet aan de eisen en is na de eerste assessment poging ge-ittereerd naar een tweede versie.

Het process heeft heel snel plaatsgevonden, ik heb het interview opgesteld en doorgemaild. Hierna heeft een skype call plaatsgevonden waarna ik het interview heb afgenomen. Er is een Post waarin ik beschrijf dat er een typo in het interview stond.

 

Debriefs:

Debrief Periode 2

Debrief Voet en Los, versie 1

Debrief Voet en Los, versie 2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *