Maandag 25 April: CLE 4, een nieuwe periode

De vierde onderwijs periode is aangebroken. We hebben voor CLE een nieuw team, bestaande uit Bryan, Erhan, Lars, Bas en ik. We zijn vrienden en gemotiveerde werkers dus ik kijk met een gemotiveerde blik naar de aankomende weken.

De opdracht van aankomende periode is dat wij een game gaan maken voor basisschool kinderen tussen zes en elf jaar. Vandaag bestond uit het opzetten van middelen om makkelijker samen te werken. Trello, Drive, GIThub en groeps Whatsapp gaan er aan bijdragen dat wij zo min mogelijk stress gaan ondervinden.

Vandaag hebben we gebrainstormd en nagedacht over een concept voor de game. We hebben bij de opdracht vier kaartjes gekregen, die kaartjes vormen een uitdaging in ons concept. Onze kaartjes bestonden uit een bos, het seizoen lente, de kleur groen, en het dier kat. Uit onze brainstorm met input van de kaartjes kwam dat we een game gaan maken met als hoofd persoon een jonge freerunnende kat. De kat heeft vriendjes in het bos maar het bos wordt gekapt dus de kat moet de houthakkers stoppen. Het einde zal inhouden dat de kat het hondje van de baas van het houtbedrijf tegenkomt en deze verslaat. De bas wordt dan bang omdat zijn pitbull is verslagen en stoppen met het bos omhakken.

 

Selfie op de werkvloer

IMAG0692

 

Een kaartspel om karakters voor games te bedenken

IMAG0694

 

Onze werkruimte

IMAG0695

 

Onze werkruimte

IMAG0698

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *