Leeswijzer: 18. Ironman block

 

Ironman Block

Uitdagingen:

  • Je kent meerdere inspirerende platforms, zodanig dat je voortdurend op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen;

Ik volg The Verge voor de nieuwste internationale technologische ontwikkelingen. OneMoreThing volg ik voor het uitgebreide Apple nieuws. Tot slot kijk ik elke video van Marquez Brownlee die op een duidelijke manier meerde kanten van grote technlogische ontwikkelingen uitlegt, tevens review hij ook devices. Tot slot volg ik ook Unbox Therapy omdat dat genieuse kanaal soms met de gekste gadgets komt.

 

  • Je bent nieuwsgierig en niet bang om nieuwe devices uit te proberen, zodanig dat je onderbouwt voor een bepaalde techniek kunt kiezen;

Momenteel ben ik in het bezit van een LG G smartwatch, deze heb ik aangekocht omdat ik vaak op de fiets zit en zo makkelijker mijn muziek en inkomende meldingen kan bekijken en bedienen en navigeren vanaf je horloge is ook geen overbodige luxe.

 

  • Je kent meerdere vormen van hardware, zodat je ze op een relevante manier kunt inzetten om concepten te ontwikkelen;

Tijdens de CLE projecten heb ik kennis gemaakt met het stadlab en de haar apparten. Zo heb ik voor CLE 1, sprint drie een robot arm gelaser snijd. Tevens heb ik van het soldeer apparaat mijn vriend gemaakt en kan ik er makkelijk mee uit de voeten. De Arduino heb ik toegepast in de sprint projecten van CLE 1 (zie de andere posts onder de tag “18. Iron Man Block”en  CLE 3.

 

 

  • Je kent de eigenschappen van een specifiek stuk hardware, zodanig dat je weet wat er wel en niet mee ontwikkeld kan worden;

Ik weet wat er mogelijk is met de Arduino en Node.js, dit is terug gekomen in CLE 3.

 

  • Je stelt je kritisch op ten opzichte van innovatieve ontwikkelingen, zodanig dat je de impact van nieuwe ontwikkelingen op de maatschappij kunt benoemen.

Cutting edge essay over wanneer een AI uitgeschakeld moet worden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *