Maandag 14 Maart: Sprint 2 Punten verdeling binnen het team.

We hebben gereflecteerd op elkaar. Dit hebben we gedaan door 10 punten onder de rest van de team genoten te verdelen, afhankelijk van hoe jij vond dat ze presteerden. Dit was onze verdeling:

 

Team L.D.R.

Damien, Roy en Levi

 

CMGT, 1B, 1D

Punten verdeling: 15 maart 2016

 

Levi:

Mijn tien punten verdeel ik als volgt:

 

Damien: 5 punten

In begin vond ik het moeilijk met Damien omdat we van elkaar niet echt wisten wat we konden verwachten. Na een intensieve brainstorm sessie kan ik echter met zekerheid zeggen dat hij een geweldige aanwinst is voor de creative ontwikkeling van ons concept.

 

Roy: 5 punten

Roy gaat nuchter en efficiënt te werk. We kunnen goed samenwerken.

 

Maar als overall look op het team merk ik dat we soms in elkaars vaarwater terecht komen. Bijvoorbeeld dat de ene een pitch schrijft terwijl de ander het moet vertellen, hier liep ik zelf tegenaan. Misschien moeten we een team-captain toevoegen.

 

Roy:

Ik verdeel mijn 10 punten als volgt:

 

Levi: 5 punten

Ik weet wat ik van Levi kan verwachten, en dat kwam bij de eerste weken zeker terug. Hoewel hij vrij snel in de knoop raakt met dingen, leert hij hier snel van en komt daarna zeker een stuk sterker terug. We vliegen elkaar nog wel eens door de haren maar ik zie dit niet als een groot probleem, het is alleen maar beter om met elkaar kritisch ergens naar te kijken en niet te snel beslissingen willen nemen. Al met al is Levi een topper!

 

Damien: 5 punten

Het begin van een nieuw CLE team is altijd even wennen, vooral met een hele nieuwe klas. Dit had ik ook met Damien. Hij zat samen met Rodney (die helaas gestopt is) en we moesten de eerste 2 dagen nog even kijken wat we van hem konden verwachten. Hoewel, toen Rodney steeds meer en meer afwezig was, kwam Damien echt naar voren (alsof Rodney hem soort van tegen hield), hij heeft zeker Rodney zijn gedeelte sterk over weten te nemen. Damien is zo snel uitgegroeid tot ons “laatste puzzelstukje” van ons CLE team.

 

Damien:

Hieronder mijn punten verdeling

 

Levi: 5 punten

Tijdens de eerste lessen werd er gelijk een Googledrive map aangemaakt voor onze groep en hierdoor werd de samenwerking ook gelijk een stuk duidelijker dit was een goede start. Levi heeft gezorgd voor een goede samenwerking van onze groep en heeft ook een goede leiding gegeven van waar we exact naar toe moeten gaan werken met ons project. Af en toe was het wel een beetje stressen maar dit gaf ook weer druk op ons project waardoor we op nieuwe ideeën kwamen. Hard werker die zich goed aan deadlines houd

 

Roy: 5 punten

Een rustige jongen die weet wat hij moet doen en zodanig ook goede ideeën op tafel legt. Vooral de laatste paar lessen zeer goede inbreng gebracht in de groep met een briljant idee voor ons project. Naast dat weet hij wat er moet gebeuren en werkt goed samen via de Googledrive mappen / Trello etc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *