Woensdag 17 Feb

In de ochtend zijn we terug gegaan naar het P.C. Hooftplein, we hebben mensen geïnterviewd en gevraagd naar hun relatie tot het plein. Komt u hier vaker? Wat zou u veranderen? En dan daar op door vragen. Zodat we genoeg informatie verkregen (convergeren). Eenmaal weer op school aangekomen hebben we twee Trello boards opgezet, eentje om per dag de taken bij te houden en te verdelen en eentje om volgens de SCRUM methode de taken te categoriseren. Hierna zijn we gaan kijken wat de kernwaarden waren achter de reacties en antwoorden van mensen (divergeren).

 

Indeling per dag, per persoon.

Schermafbeelding 2016-05-03 om 19.38.37

 

Scrum Indeling

Schermafbeelding 2016-05-03 om 19.38.56

 

Tot slot zijn we ‘s middags langs het Rotterdam city center geweest voor bouwkundige informatie over het P.C. Hooftplein. Ook hebben we daarna gekeken naar de mogelijke Application Programmable Interfaces ofwel API die we willen gebruiken, Spotify is in de smaak gevallen omdat we daarmee nummers kunnen afspelen. De Maps Geolocation API is interresant omdat we daarmee GPS coordinaten kunnen bekijken.
Aan het einde van de dag hebben we pitched om kans te maken op een Go om het concept uit te werken naar een prototype. Hiermee wordt de drempel om iets echt unieks te bedenken waarbij ook rekening gehouden wordt met de wensen en eisen van de doelgroep.
Video van de presentatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *