🍐-coach Feedback

1. Opdrachtgever:

  1. Doelstelling opdracht is duidelijk gemaakt (inclusief beoogd resultaat)
  2. Afbakening van de opdracht is duidelijk gemaakt (debriefing)

Feedback – Bas Lokerman

Het klinkt als een duidelijk systeem voor de fotograaf. Zodat hij zijn werk gemakkelijk kan laten zien op de website. Ik heb er weinig aan toe te voegen maar zorg dat je het niet te ingewikkeld maakt zodat je in tijd nood komt.

Feedback – Hubert Getrouw

Handig dat je een website kan bouwen die de opdrachtgever echt in gebruik kan nemen en hier zelf later dingen aan kan toevoegen.

Feedback – Jeroen den Baas

Feedback: Mooi idee voor een fotograaf om alles te beheren. Zorg dat je niet verstikt raakt in je code want php is geen prettig systeempje en het doel lijkt mij redelijk haalbaar.

 

2. Uitdagingen:

  1. Persoonlijke ontwikkel punten per onderdeel scherp benoemt (nu en toekomst
  2. Resultaat van ontwikkeling is toegelicht (welke building blocks)

Feedback – Bas Lokerman

Het is duidelijk dat je nog niet super veel kennis van de programmeer talen hebt . Zorg dat je die leert met bijvoorbeeld pluralsight enz. Plan alles goed in zodat je niet in tijd nood komt.

Feedback – Hubert Getrouw

Je gaf aan dat je nog weinig ervaring met programmeren hebt. Inplaats van een reserveringssysteem wil je je eigen cms bouwen. Kijk wel of dit haalbaar is.

Feedback – Jeroen den Baas

Feedback: zorg dat je goed oefend met php en dat je gericht blijft op het doel dat je voor jezelf heb gesteld. Ook denk ik dat de blocken die je hebt gekozen zeer haalbaar zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *