Wat ging er goed?

Er was deze keer geen daily stand-up met Niek, dus we moesten dit zelfstandig doen met het groepje. Dit ging goed, wel een lange stand-up gehad, maar het moest duidelijk worden wie wat ging doen. We hadden besloten dat Eva aan de testopzet ging en het gameplay element verder uitwerken, Inci de achtergronden ging maken van de levels en ook verder aan het gameplay element, Jasper aan de visualisaties (van onder andere de sprites) en ook het gameplay element. Ik heb aan de user stories en content (4 verhalen achter de gevechten). Aan het einde van de dag hebben we met z’n allen (behalve Jasper?) besproken hoe de dag ging en wat we hadden gedaan en nog moeten doen voor woensdag.

Wat kon er beter?

Ik loop erg achter met programmeren, hierom hebben we als groepje ook besloten dat ik niet verder ga aan mijn gameplay element. Ik heb alles in Javascript ook gedaan en we willen alles in Typescript doen. Ik begrijp Typescript alleen echt niet, dit is wel echt mijn probleem want ik moet natuurlijk wel het programmeer tentamen kunnen maken. Ik wou alleen dat CLE niet belemmerd werd doordat ik niet zo goed ben in programmeren, dit heb ik ook duidelijk aangegeven aan mijn groepje en ze hadden hier gelukkig begrip voor. Ik ga vooral nu verder aan de content en al het werk om het programmeren heen (want dat moet ook gebeuren). Ik doe dit dan ook graag (aangezien ik meer van het ontwerpen gedeelte hou).

Wat zou ik veranderen?

Ik weet en moet echt aan de bel trekken als het om programmeren gaat. Ik heb hier echter zo weinig motivatie voor (doordat alles online en dus zo onpersoonlijk voelt). Ik ga woensdag (nadat dinsdag ook de programmeerles is geweest) wel aan een docent “bijles” vragen, zodat ik het tentamen goed kan maken, maar ook mijn team tijdens CLE kan ondersteunen met programmeren (of in ieder geval snap waar het over gaat).

Categorieën: CLE 4Sprint 2

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow View Follow Follow