Wat ging er goed?

Heb de deliverables afgekregen (MoSCoW spelregels en game element bewegend maken). Voor de rest heb ik nog andere vakken bijgewerkt en gekeken of ik alvast building blocks kon inplannen, alleen de data hiervan waren voor mij te vroeg, dus dat heb ik nog gelaten voor wat het is. Verder was de communicatie in het groepje erg goed, er werden veel vragen gesteld en er werd vrijwel direct geholpen.

Wat kon er beter?

Ik heb de deliverable niet gemaakt zoals ik dat wilde. Ik heb het met Javascript gemaakt, terwijl de game uiteindelijk in Typescript moet worden gemaakt. Ik heb echter heel erg veel moeite met Typescript (merk ik al bij programmeren) en ook internet helpt vaak niet. Ik heb dit ook bij mijn groepje aangegeven, maar zij wisten ook niet zo goed hoe ze me verder moesten helpen (i dont blame them). Ik wilde nog misschien aan Erik hulp vragen, maar het vragenuurtje stond al echt helemaal vol en ik moest te lang wachten daarvoor. Dit was persoonlijk voor mij ook een mindere dag, dus ik heb genoegen genomen met het Javascript deliverable en heb vandaag wat minder tijd gespendeerd aan school dan normaal gesproken.

Wat zou ik veranderen?

Ik zou misschien de volgende keer ipv te wachten op Erik, naar een andere docent kunnen gaan (Antwan is vaak behulpzaam). Ik zat er vandaag echter niet lekker in, dus ik geef mezelf ook niet helemaal de schuld ervan dat ik het “opgaf”.

Categorieën: CLE 4Sprint 2

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow View Follow Follow