Wat ging er goed?

Nadat de daily stand-up was geweest, gingen we gelijk aan de slag. Ik heb de spelregels volgens MoSCoW geprioriteerd en daarna hebben we gezamelijk de objecten functionaliteiten/eigenschappen gegeven (classes). Daarna zijn we voor onszelf een game element beweegbaar gaan maken. In het begin had ik geen idee wat ik moest doen, maar ik heb veel op internet opgezocht en heb toen uiteindelijk een element beweegbaar gemaakt door erop de klikken.

Wat kon er beter?

Ik had vandaag echt geen zin, en ik vind programmeren ook niet prettig om te doen als ik niet weet waar ik moet beginnen. Ik heb in het begin dus erg lopen treuzelen wat me wel tijd heeft gekost, en ik vind het eindresultaat misschien ook een beetje “lui”, omdat ik een gif heb gebruikt. Maar ik vind ook dat ik een keer niet iets perfect hoef te doen en een keer wat minder streng tegen mezelf kan zijn.

Wat zou ik veranderen?

Ik zou echt meer moeten vragen aan docenten, ik vraag wel veel aan mijn teamgenoten, maar ik heb bij mezelf het gevoel dat ik hun dan stoor. Ik vind het ook niet leuk om constant iets te vragen, want ik wil het vaak zelf oplossen, maar dit kost vaak meer tijd dan het gewoon te vragen.

bewegend element (wanneer ik erop klik)
Categorieën: CLE 4Sprint 2

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow View Follow Follow