Wat ging er goed?

Vandaag was mijn taak om ervoor te zorgen dat wanneer er op de knop “spreuk” of “kerk” werd geklikt, er een willekeurige tekst zou verschijnen. Dit leek mij een lastige opgave, maar dit bleek vrij vlot en gemakkelijk te gaan. M.b.v. internet heb ik met javascript ervoor gezorgd dat met een array, de teksten die ik in de code had gezet, gerandomiseerd werden en er eentje werd gekozen bij het klikken van de knop. Daarna heb ik er ook (vlot en gemakkelijk) voor gezorgd dat na het drukken van één van de knoppen, je niet nog een keer op een knop kon drukken zodat je een andere tekst kreeg. Zo krijg je dus echt maar één beloning. Daarnaast was de communicatie top tussen mij en Eva, we hadden afgesproken om via app contact te houden en als het echt niet lukte, via teams te bellen. We zeiden ook aan het einde van de CLE dag dat we een “dreamteam” waren.

Wat kon er beter?

Vandaag niet echt iets, alles verliep goed, van het coderen naar het communiceren. Het enige wat me wel opviel was dat Jasper niets had gedaan in de tussentijd en nu dus achterloopt. Dit had die niet met ons gecommuniceerd, dus vervolgens moet dit echt beter van zijn kant.

Wat zou ik willen veranderen?

Toch wel de communicatie van Jasper naar ons toe, ik vind dat ik en de rest van het groepje duidelijk communiceert met elkaar, maar Jasper is net altijd te laat hiermee waardoor we er eigenlijk te laat achterkomen dat die bijvoorbeeld achterloopt.

Categorieën: CLE 3Sprint 3

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow View Follow Follow