(een thuisstudiedag)

Wat ging er goed?

Vandaag heb ik thuis moeten werken en dit is goed gelukt. Ik heb zelfstandig aan mijn building blocks gewerkt (concepten en back-end). Daarnaast kregen we een mailtje van Marlous waarin ineens stond dat we voor woensdag 18 maart een fysiek object af moesten hebben. We kregen maandag 9 maart van Rene en Sara iets heel anders te horen, namelijk dat je je concept uitgebreid moest presenteren (de taken, wat er gebruikt gaat worden om het te maken, hoe het gaat werken, etc.) maar nog geen fysiek object. Ik en mijn projectgroepje schrokken dan ook van het mailtje van Marlous, en ik ben er samen met Inci gelijk achteraan gegaan (zie mail hieronder). Gelukkig is het nog enigszins goedgekomen en is er wat minder stress in het groepje. Ik ben in ieder geval blij dat ik hier initiatief heb kunnen tonen.

Wat kon er beter?

Over het algemeen ging vandaag alles wel goed, ik merkte alleen wel dat door alle stress van wat er nou wel en niet moest worden ingeleverd voor woensdag 18 maart, de emoties het bij mij een beetje overnamen op sommige punten (en dat zie je ook wel in het mailtje af en toe naarboven komen). In het vervolg moet ik misschien wat rustiger proberen te blijven, maar aan de andere kant verwijt ik mezelf dit ook weer niet.

Wat zou je nog veranderen?

Zelf heb ik hier weinig macht over, maar de communicatie tussen de docenten moet beter vind ik, vooral als er veel docenten ziek zijn. Nu komen er 2 verschillende opdrachten bij de leerlingen binnen, en dit is erg vervelend en stressgevend. Ik heb al zelf in het mailtje ook aangegeven dat dit beter moet, en gelukkig zag Rene dit ook in.

Categorieën: CLE 3Sprint 2

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow View Follow Follow