Wat ging er goed?

We kregen als opdracht om de design van ons concept te presenteren (nog geen prototype maken!). Daarna hebben we een vrij globale planning gemaakt voor sprint 2, maar ook voor wat we alvast in sprint 3 kunnen doen. Zo hebben we in ieder geval niet niks te doen. Wat vooral handig is, is dat we taken gekoppeld hebben aan building blocks, zodat iedereen ook een taak doet die aansluit op een building block die hij/zij nog moet doen.

planning voor de komende sprint(s)

Wat kan er beter?

De planning is misschien nog iets té globaal, er staat ook nog lang niet overal een deadline, dus daar kunnen we nog wat strenger in zijn, zodat we later niet in de problemen komen hiermee.

Wat zou je nog veranderen?

Naarmate we verder de sprint ingaan, kunnen we ook beter deadlines gaan vastleggen vind ik. Veel taken hangen ook samen met building blocks en dit hangt dus weer samen met wanneer iemand het beoordelingsgesprek daarvan heeft ingepland. Wat dus erg belangrijk is en ook meer moet gebeuren, is communiceren met elkaar. Wanneer iemand bijvoorbeeld een building block heeft ingepland, moet diegene dat ook direct communiceren met de groep, zodat de deadline voor de bijbehorende taak vastgesteld of bijgesteld kan worden.

Categorieën: CLE 3Sprint 2

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow View Follow Follow