Reflectie:

Vandaag had ik mijn Pitch Perfect beoordeling, ik ging er met een goed gevoel in, maar helaas is die nog net niet helemaal goedgekeurd. Jan vond wel dat ik goed op weg was, vooral omdat ik de eerste was, maar ik moest nog wat verbeteren bij de uitdagingen kwaliteit (extra filmpje met beschrijving), goede voorbeelden (eisen voor goede pitch benoemen/theorie) en mijn eigen pitch had beter gekund. Daarnaast vond die alles heel goed, dus nog geen stress. Hierna heb ik mijn armbandje voor mijn product gemaakt met hulp van Eva en het samen met mijn Arduino getest. Het werkt wel opzich goed, maar moet er thuis nog wel even aan werken, maar ik heb in ieder geval wel iets. Als laatst heb ik nog aan Pitch Perfect gezeten en aan mijn blog.

Leerstrategie:

Ik heb van Jan geleerd wat ik moest veranderen aan mijn Pitch Perfect block, maar gelukkig zijn het geen grote toevoegingen of veranderingen. Daarnaast heb ik dus geleerd in de vorige sprint dat ik sneller om hulp moet vragen als iets niet lukt, en dat deed ik dus ook door Eva om hulp te vragen bij het maken van de armband en dat is dus gelukt.

Motivatie:

Vandaag zat ik heel weinig samen met mijn groepje, dus er was ook weer geen rolverdeling, we hebben voornamelijk individueel aan ons project gezeten.

Categorieën: CLE 1Sprint 2

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow View Follow Follow