Reflectie:

Vandaag heb ik vooral aan mijn blog en One of a Kind building block (rolmodel en event) gewerkt. Ik heb gelukkig een event gevonden waar ik waarschijnlijk aanstaande donderdag (3 oktober) naartoe ga. Meer daarover kun je dan lezen in het One of a Kind block onder het kopje Event. Ik kon nog niet werken aan het ontwerp voor mijn project voor sprint 2, want als het goed is, komt vandaag of morgen het materiaal binnen dat ik nodig heb. Ik heb wel het programmeergedeelte af. Ik hoop dan woensdag mijn Pitch Perfect block te hebben gehaald (14:00 uur beoordeling met Jan) en dan daarna verder te kunnen focussen op het project dat volgende week maandag (7 oktober) af moet zijn.

Leerstrategie:

Vandaag heb ik niet echt nieuwe dingen geleerd, dus had ook verder geen nieuwe aanpak en ben gewoon verder aan mijn blog en building blocks gaan werken.

Motivatie:

Mijn rol voor deze les was dat ik het event heb gevonden voor ons groepje, ik zag het toevallig op een reclamebord staan bij mijn metrostation en heb het gelijk doorgestuurd naar mijn groepje. Verder is besproken wanneer we zouden kunnen gaan, maar we kunnen waarschijnlijk niet met z’n allen gaan, ik ga in ieder geval donderdag proberen samen met Reymark.

Categorieën: CLE 1Sprint 2

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow View Follow Follow