Reflecteren:

Vandaag heb ik mijn Pitch Perfect block ingepland (woensdag 2 oktober om 14:00 uur), en heb ik ook mijn Pitch Perfect block afgerond. Daarvoor heb ik nog aan het programmeergedeelte gewerkt en die is zo goed als af, alleen moet ik nog iets aanpassen aan het geluid, wat ik nog aan een docent moet vragen. Omdat ik mijn beoordeling voor Pitch Perfect al volgende week heb, moest ik nog een pitch hebben voor eigen kwaliteit. Ik heb dus een stuk of 15 mensen bij elkaar gehaald als publiek, en heb een leeg lokaal gebruikt om te pitchen. Als je de pitch wilt zien dan kun je die vinden bij de Building Blocks of op Pitch Perfect klikken. Nadat ik de pitch had gehad, heb ik dat in het blok gezet en alles nog goed gecontroleerd voordat ik het “af” kon noemen. Als laatst heb ik nog een speedcourse van Jan gevolgd, hij gaf tips & tricks voor het Pitch Perfect block, en heb ervan opgestoken dat je vooral argumenten moet gebruiken waarom mensen jouw product moeten kopen, en dat je ook een goede lichaamshouding moet hebben tegenover je publiek.

Gisteren zijn we nog met mijn team (behalve Quincy) een interview gaan afnemen bij een bejaarde man. Dit zou ons verder helpen met ons ontwerp voor ons object dat we gaan maken voor het project. We hebben alles opgenomen (met toestemming):

Leerstrategie:

Ik heb met de hulp van Reymark het programmeerstukje voor mijn product afgekregen, dus mijn nieuwe leerstrategie werkt beter dan wat ik eerst deed: vragen als je er zelf niet uitkomt, en niet te lang ermee wachten.

Motivatie:

Mijn rol in mijn team was vandaag pitcher, Reymark heeft voor mij gefilmd terwijl ik aan het pitchen was. Voor de rest hebben we als team niet veel gedaan en voornamelijk zelfstandig aan onze blogs en building blocks gewerkt. Gister bij het interview hadden we wel duidelijke rollen gemaakt. Ik zou vooral vragen stellen over mijn ontwerp en of dat handig zou zijn voor ouderen in een zorginstelling. Daarnaast stelde ik ook nog vragen over hoe technologie invloed heeft op de gezondheidszorg en wat meneer daarvan vond.

Categorieën: CLE 1Sprint 2

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow View Follow Follow