Reflecteren:

De dag werd gestart met het uitleggen van het inplannen van je Building Blocks. Daarna ging ik de poster bijwerken en ging ik verder aan mijn blog werken. Om 10:30 uur heb ik een speedcourse bijgewoond over the Building Block Iron Man. Er is uitgelegd hoe het block wordt beoordeeld en hij heeft ook een site laten zien (floris.cc) voor eventuele materialen die je bij je object kan gebruiken. Ik heb geleerd dat je in het ontwerp van je object vooral moet terugzien voor welke doelgroep het is. Als voorbeeld werd gegeven een deftige robot in een museum om bijvoorbeeld de gasten welkom te heten. Ik heb het laatste deel van de schooldag nog gewerkt aan het project, ik ben erg ver gekomen met het programmeergedeelte van mijn object.

Leerstrategie:

Bij het programmeergedeelte van mijn object kwam ik er bij één onderdeel niet uit (pixels). Ik heb hierbij de hulp gevraagd van Eva, want uit sprint 1 heb ik geleerd dat ik niet te lang moet wachten met vragen, omdat ik anders tijdtekort kan komen in een later stadium. Helaas kon Eva mij niet verder helpen, dus ik ga het de volgende projectles aan een docent vragen.

Motivatie:

In ons groepje hebben we besproken wanneer we de interviews gaan afnemen en dat wordt aanstaande dinsdag (24 september).We hadden dus de gezamenlijke rol om een afspraak te maken om in onze vrije tijd de klanten voor ons project te interviewen.

Categorieën: CLE 1Sprint 2

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow View Follow Follow