Vuurvechter 9000™

Werken bij de brandweer is voor veel mensen een droombaan!
Met de Vuurvechter 9000tm kan je voor even in het leven van een brandweerman of vrouw stappen. Je hoeft alleen maar de brandweerslang te pakken en je kan de held zijn van de dag!
Dus, waar wacht je nog op?

Bij de Vuurvechter 9000tm krijg je een mini brandslang cadeau. Hiermee kan je de vlammen in het gebouw blussen. De brandslang is aangesloten aan de kraan dus je kan oneindig lang blussen. Zorg wel dat je richt op de vlammen.

Oh nee! De vlammen worden steeds groter. Als je met de brandslang op de vlammen richt, blus je ze uit. Maar pas op. Zorg ervoor dat de afstand tussen jou en de brand groot genoeg is anders wordt het wel heel warm!

De brand moet snel geblust worden. Zodra je op start drukt krijg je 20 seconden de tijd om het gebouw te blussen. Lukt het jou om dit op tijd te doen? Succes!

Voorbeeld

Tijd: 20sec.

Je ziet hier een voorbeeld van het spel. Zodra je op start klikt moet je zo snel mogelijk de brand blussen door op de vlammen te klikken met je muis. Als je alle vlammen binnen de tijd geblust hebt, heb je het spel gehaald. Je bent nu de held van de dag!