About me

Hoi! Ik ben Fernando Fernandez Cepero, geboren in Capelle aan den ijssel op 8 juli 2000. Ik ben nu 19 jaar oud.

Ik heb een HAVO-diploma met richting N&T. Daarna ben ik meteen van start gegaan met deze studie, Creative Media Game Technologies. Ik heb het eerste jaar jammer genoeg niet gehaald, maar heb gelukkig nog een kans gekregen om het jaar over te doen.

Ik heb spaanse ouders, ze zijn beide in Nederland geboren. Daarnaast heb ik twee oudere broers. In mijn familie vinden we het leuk om dingen zelf te maken. Meubels maken en verbouwen doen we daarom ook regelmatig in de familie.

Ohja, dit is mijn hond Clooney. Hij is al 14 jaar en een behoorlijke tijd bij me ­čÖé

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan gamen, knutselen en afspreken met vrienden. Ik speel graag de volgende games:

  • League of Legends
  • Overwatch
  • Mario odyssey

Naast het gamen vind ik het leuk om kapotte apparaten uit elkaar te halen om te zien hoe het in elkaar zit. Ik heb daarom een tijdje geleden een Playstation, Wii en controllers uit elkaar gehaald (Deze zijn niet altijd weer terug in elkaar gegaan ;)). Voor ik deze opleiding ben begonnen hield ik me veel bezig met het ontwerpen van gebouwen. Ik wilde graag architect worden. Toen ik erachter kwam dat hier veel rekenwerk bij kwam kijken, heb ik deze droom laten varen. Ik heb daarentegen wel een aantal ontwerpen gemaakt via SketchUp. Het ziet er waarschijnlijk vrij amateuristisch uit, maar ik ben er nog altijd trots op.