Retrospective 3.1

Initiatief

Je bent tijdens de CLE actief in gesprek gegaan met stakeholders als het ging om je onderzoek en ontwikkeling van het prototype.

Ik ben zelf niet in contact gekomen met de stakeholders, dit heb ik overgelaten aan mijn teamgenoten aangezien ze nog interviews moesten houden voor buildingblocks. Ik heb geholpen met de brainstormsessie. Het idee was dat iemand anders dit ging doen, maar ik heb dit overgenomen omdat hier niet goed op voorbereid was. Ik heb deze sessie verder geleid.

Creativiteit

Wat was je bijdrage aan de ontwikkeling van het concept?

Toen ik de brainstormsessie over nam, heb ik geïmproviseerd met hoe we verder moesten. Ik heb uitgelegd wat het plan was en geholpen als het onduidelijk was.

Professionaliteit

Op welke wijze verloopt het contact tussen jou en de opdrachtgever? Hoe kritisch ben je op eigen handelen en sta je open voor feedback van anderen (opdrachtgever, peer-teamgenoten, docenten, web-expert?)

??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *