Retrospective 1.2

Leerstrategie

Wat was je aanpak om nieuwe dingen te leren en wat was het resultaat? Wat kan beter of anders?

Ik had nog vrij weinig tot geen ervaring met afstandsensoren, dus heb ik besloten deze te gaan gebruiken. Hierdoor moest ik er wel over leren. Ik kwam wel in problemen op het moment dat ik de motor wilde aansluiten op de afstandsensor. later bleek dat mijn arduino te weinig stroom kreeg waardoor hij niet goed functioneerde.

Reflecteren

Je hebt op je Blog gereflecteerd op het werk dat je tijdens deze sprint uitgevoerd hebt, waardoor jouw ontwikkeling inzichtelijk geworden is.

Ik heb mijn blog goed bijgehouden. Elke projectdag heb ik geblogd, waardoor ik ook elke projectdag wat moest doen. Anders had ik niks om te bloggen. Ik heb gemerkt dat ik de uiteindelijke deadline eerder had moeten stellen voor mezelf zodat ik nog enige uitloop tijd had om mijn project goed te kunnen realiseren.

Motivatie

Wat was je rol in het team, hoe heb je dat ingevuld en hoe heeft dit jouw leren beïnvloed?

Mijn rol in het team was om de anderen zo ver mogelijk proberen te helpen wanneer nodig. Ik heb gemerkt dat ik op een moment te veel bezig was met anderen mensen helpen, waardoor het ten koste ging van mijn project. Ik had verder kunnen komen met mijn project als ik anderen niet had geholpen, maar ik vind dat dit wel er bij hoort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *