Retrospective 1.1

Leerstrategie

Wat was je aanpak om nieuwe dingen te leren en wat was het resultaat? Wat kan beter of anders?

Ik heb al redelijk verstand van adafruit en aansluitingen daarvan. Ik heb hierdoor expres gekozen om een stepmotor aan de praat te krijgen met de Arduino uno. Ik had hier nog geen ervaring mee en ben hierdoor meer te weten gekomen over hoe de motor in elkaar zit en hoe hij aangestuurd wordt. Ongeacht dat ik deze motor uiteindelijk niet heb gebruikt in mijn robot, heb ik er wel veel van geleerd.

Reflecteren

Je hebt op je Blog gereflecteerd op het werk dat je tijdens deze sprint uitgevoerd hebt, waardoor jouw ontwikkeling inzichtelijk geworden is.

Ik denk dat in zo een korte tijd lastig is om eerlijk te zijn over je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb eerlijk gezegd niet veel nieuws geleerd in vergelijking met hoe groot dit project kan zijn. Ik denk dat ik grotendeels door te kort aan tijd komt. Ik had vrij weinig tijd omdat ik twee dagen had om mijn project op te leveren en ik besteedde voornamelijk veel tijd aan het helpen van mijn medestudenten. Ik ben overigens wel blij met het eindresultaat.

Motivatie

Wat was je rol in het team, hoe heb je dat ingevuld en hoe heeft dit jouw leren beïnvloed?

In het team was ik naar mijn idee een aanspreekpunt om mensen te helpen. Ik heb hierdoor geleerd om beter uit te leggen en ruim te denken. Ongeacht dat ik dacht dat ik een aanspreekpunt was voor mijn team merkte ik dat ik uiteindelijk meer mensen buiten mijn team begon te helpen. Ik vond het lastig om me te blijven focussen op het helpen van mijn teamgenoten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *