Retrospective

Het bloggen is in deze sprint naar mijn idee beter gegaan. Ik heb elke projectdag geblogd en uitgebreid uitgelegd wat ik precies gedaan heb. Hiervoor vertelde ik slechts de hoogtepunten. Daarnaast heb ik een professionele werkhouding aangehouden door goed contact te houden met mijn teamgenoten en feedback te geven waar nodig. Als ik deze ontvang sla ik deze natuurlijk niet af. Daarentegen kijk ik of ik er wat mee kan.

Mijn creativiteit heb ik laten zien door de levels die al gemaakt zijn door een teamgenoot, gezamenlijk te veranderen als dat beter uitkomt. Daarnaast hebben we ook wat aanpassingen gedaan aan de “rode draad van het spel”. Hierdoor laat ik zien dat ik open sta voor nieuwe ideeën en mij niet vast houd aan de oude.

Door de baas te zijn van mijn eigen project heb ik ervoor gezorgd dat ik op de details let. Iets afraffelen zorgt niet voor een goed resultaat. Daarnaast heb ik er natuurlijk ook op gelet dat ik niet te veel bezig ben met de details, maar dat het geheel uiteindelijk ook op tijd af is.
Daar komt het plannen van te pas. Ik heb samen met mijn teamgenoten geplant wanneer iets af moet zijn zodat we dat achter ons kunnen laten en het project kunnen vervolgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *