Retrospective

Allereerst hebben we aan het begin van deze sprint weer een nieuwe takenverdeling gemaakt die aansluit bij de buildingblocks die per persoon nog te behalen zijn. Ik heb hierbij de taak gekregen om ervoor te zorgen dat de maquette gemaakt word en er goed uit komt te zien. Deze taak had ik samen met een andere teamgenoot. De andere twee teamgenoten waren verantwoordelijk voor de software die we gebruiken. En de bijbehorende code.
We hebben bij de taakverdeling ook rekening gehouden met de kennis van ieder individu. Hierom hebben we gekozen om iemand met minder kennis te combineren met iemand die meer kennis over het onderwerp heeft.

Het overzicht van het project heb ik behouden door regelmatig contact te hebben met mijn teamgenoten. Hierbij vraag ik dan over de vooruitgang en of er eventuele problemen plaatsvinden. Door dit te doen zie je mogelijk opkomende problemen op tijd onder ogen en kan ik er sneller wat aan doen. Als zo een probleem voorkomt leggen we die aan de groep voor en komen we samen met een oplossing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *