Dag 10 CLE4 – Game – ‘Beta versie game en testen van game’

We hebben zoveel mogelijk geprobeerd een speelbare game van onze game te maken, hierbij hebben we op het laatste moment nog de minigame van Brainilio samen gevoegd met de hoofdgame om een soort extra toevoeging aan onze beta game toe te voegen. Ik heb nog veel aanpassingen gedaan met Hugo aan de hoofdgame met Typescript en daarnaast nog veel css aangepast. Vervolgens hadden we de beta-game test en lieten we verschillende leerlingen en ook proef studeerders de game testen. We hadden op Berk zijn laptop een screen recorder en de webcam aangezet om zo de verschillende aspecten te analyseren, daarnaast vroegen we na het spelen feedback aan de mensen. Hieronder heb ik de video hiervan geplaatst. Uit de video kwam veel naar voren dat het nog heel erg onduidelijk was hoe mensen met de game moesten starten en dat sommige logica niet klopte zoals bij een normale game. Bijvoorbeeld de kant van progress bars ging niet een natuurlijke manier op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *