Dag 7 CLE4 – Game – ‘Opzet Game en Visual Studio Code met Live share’

Ik ben samen met Hugo bezig geweest met het opzetten van het begin van de game. Hiervoor hebben we via Visual Studio Code de Live Share functie die net uitgebracht werd gebruikt om zo samen aan dezelfde code te kunnen werken. Hierbij heb ik de frontend gemaakt met HTML en CSS. Zo kregen we al een mooie layout voor onze game. Daarnaast hebben we doormiddel van Typescript het begin van de functionaliteiten erin gezet.

Hieronder heb ik even foto’s neergezet van het project zowel de uitwerking als de code zelf. Ook heb ik hier de plugin Live Share neergezet die we gebruikt hebben.

In de eerste afbeelding is de game te zien, hier hebben we in het midden het begin dier en vervolgens een paar progress bars die de gezondheid aangeven doormiddel van honger en moeheid. Onderaan kan je doormiddel van de buttons de honger en de moeheid wegnemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *