Dag 15 CLE3 – De Vijfwerelddelen – ‘Laatste aanpassingen’

Vandaag 3 april heb ik samen met mijn team gewerkt aan de laatste aanpassingen aan onze Boat-race game. Ik ben ben begonnen met nog wat aanpassingen qua CSS en vervolgens ben ik opzoek gegaan naar een juiste timer tijdens het spelen van de game. Vervolgens heb ik samen met Dominique structuur aangebracht in de mappenstructuur en de verschillende bestanden. Aan de hand van ons ontwerp heb ik de volgende pagina’s aangemaakt om het spel zo in de goede baan te lijden. Ik heb ook gezocht naar een hoe het werkte met sessions alleen bleek dit nog vrij lastig.

De game is te vinden via de volgende link:

easyorder.nl

Tijdens het laatste gedeelte van mijn project heb ik veel gebruik gemaakt van Trello en Toggle. Ik moet het zeker nog echt in mijn routine laten komen maar het heeft me wel erg geholpen om een duidelijk overzicht te creëren voor mijzelf. Daarnaast ben ik buiten de CLE uren ook druk bezig geweest met het project om toch tot een goed resultaat te kunnen komen.

Hieronder heb ik nog even een kort overzicht neergezet van Trello en Toggl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *