Eerste dag na de kerstvakantie – Verder met boekingssysteem FrisianYachtClub

Na de vakantie ging ik weer verder met het project voor CLE2. Met dit project was ik al aardig op weg. De ontwerpfase was helemaal afgerond en ik was al begonnen met het bouwen. Daarmee begon ik verder te gaan om te zorgen dat er een formulier kwam waarmee mensen een boot konden huren. Vervolgens is het idee om de ingevulde gegevens te versturen naar de beheerder die vervolgens weer een mailtje stuur naar de klant om uiteindelijk de boeking te bevestigen. Na de vakantie was het moeilijk om weer aan de slag te gaan met het project, tijdens de vakantie heb ik ook geen tijd gehad om op de skipiste verder te werken. Daarmee zit de druk er lekker op voor de komende laatste twee weken. Hieronder heb ik nog even een mooie plaatje van Zwitserland.