Retrospective CLE 2 Sprint 2 – Boekingssysteem Frisian Yacht Club

Na een weekendje Londen kijk ik terug op vorige week waarin ik veel contact gehad heb met de opdrachtgever en een duidelijk beeld gekregen heb van de inhoud van het boekingssysteem. Hiermee bedoel ik voornamelijk de velden die mensen moeten invullen voor een boeking bij de Frisian Yacht Club. Daarnaast heb ik de verschillende ontwerpen doorgenomen met de opdrachtgever en hebben we daar nog flinke meningsverschillen over gehad. Ik vond het een drukke week, ondanks dat ben ik voor mijn gevoel wel een stuk verder gekomen met het schetsen van een goed beeld van wat de opdrachtgever wil.

Good

 • Contact met de opdrachtgever verloopt soepel
 • Interview is verwerkt samen met de opdrachtgever
 • Bezig geweest met ontwerpfase

Could be better

 • Bloggen kan nog veel beter
 • Het ontwerp had wel wat sneller gemaakt kunnen worden
 • Begin van project is nog niet voldoende

Todo

 • Het begin goed maken van het boekingssysteem
 • Blog beter bijhouden
 • Bezig met building blocks
 • Twee weken weg met kerstvakantie rekening mee houden qua planning
 • Planning maken in Trello i.v.m. deadline