Boekingssysteem 13-11-2017

Vandaag starten we met een nieuwe periode dus ook een nieuw project voor CLE. Nadat we vorige week ons eerste project voor CLE hebben afgerond gaan we nu verder met een project om een boekingssysteem te maken. Dit boekingssysteem moet gemaakt worden in PHP.

We begonnen met een nieuwe periode genaamd “How I became a Master of the Web”. Hiervoor hebben we de opdracht gekregen om een reserverings-/boekingssysteem te maken. Daarvoor moesten we een peer team vormen met in totaal vier leerlingen waarbij je individueel het systeem moet maken maar waar je dus samen met je peer team door elkaar te helpen allemaal tot een goed eindresultaat kan komen. Vervolgens moesten we beginnen met het zoeken van een opdrachtgever en daarbij de bijbehorende doelgroep.

Ook belangrijk is dat het systeem gebruiksvriendelijk is en daarnaast moet er oog zijn voor details/secuurheid werk. Daar word je uiteindelijk op beoordeeld.

Nadat ik al snel een peer team vond heb ik meteen een paar klanten opgebeld en gevraagd of zei nog interesse hadden om gebruik te maken van een boekingssysteem. Daarnaast moet je ook een interview doen met de desbetreffende klant.