De toekomst van jouw vliegervaring begint hier.

Bekijk hier wat wij u te bieden hebben

In samenwerking met

Product


Flightbuddy

Haal meer uit je vliegveldervaring.

SMART

De Flightbuddy is voorzien van een app waarmee meerdere functionaliteiten zoals elektronisch slot, vluchtinformatie en ingebouwde weegschaal van de Flightbuddy mogelijk worden.

Geen verassingen

Met de flightbuddy is het mogelijk om de vluchtinformatie van de gate te houden waardoor er ongehinderd genoten kan worden de vliegervaring op het vliegveld. De vluchtinformatie kan snel weergegeven via het controlepaneel van de Flightbuddy of via de Flightbuddy app.

Vernieuwde beveiliging

Door de samenwerking van de Flightbuddy met app is het mogelijk om de Flightbuddy op afstand gemakkelijk open te maken. Dit zorgt ervoor dat een combinatieslot niet meer nodig is.

Weeg je eigen koffer

Met de Flightbuddy is het mogelijk om de bagage te wegen zonder dat een externe weegschaal gebruikt hoeft te worden. We hebben de Flightbuddy voorzien van zijn eigen weegschaal waardoor de potentiële stressfactoor omtrent het gewicht van de Flightbuddy geëlimineerd wordt bij elke vliegervaring.

  • All
  • App
  • Flightbuddy
  • Controlepaneel

App

Scherm - Vluchtinformatie

Flightbuddy

Flightbuddy

Controlepaneel

Controlepaneel

App

Vliegticket scannen

App

Gewicht wegen

App

Flightbuddy openen

Meer weten?

Klik dan op de knop hieronder voor een duidelijke uitleg van onze technieken.

Ik wil meer weten

Services

Bekijk onze technieken

Controlepaneel

De Flightbuddy is voorzien van zijn eigen controlepaneel waarmee het mogelijk is om alle functionaliteiten van de Flightbuddy te gebruiken. Met het controlepaneel is het mogelijk om de functionaliteiten: vluchtinformatie, elektronisch slot en gewicht te beheren.

Flightbuddy App

Met de Flightbuddy app is het mogelijk om een bluetooth connectie te maken met de Flightbuddy. Zo kan het vluchtnummer ingevuld worden waardoor het mogelijk is om de vlucht te volgen. De informatie: ‘gate-nummer’, ‘boarding-time’, ‘gate-open’ en ‘gate-close’ wordt op de app weergegeven. Ook is het mogelijk om de de Flightbuddy op afstand open te maken via de app. De app heeft ook de mogelijkheid om het gewicht van de hele Flightbuddy aan te geven.

Vluchtinformatie

De Flightbuddy kan connectie maken met de vluchtinformatie diensten door middel van een API. Zo is de huidige vluchtinformatie altijd binnen handbereik via de app of op het controlepaneel van de Flightbuddy.

Elektronisch slot

Door middel van de bluetooth connectie tussen de Flightbuddy en een smartphone is het mogelijk om de Flightbuddy op afstand open te maken. Hiervoor moet er eerst een connectie gemaakt worden met de Flightbuddy. Door implementatie van een twee stappen verificatie methode blijft de veiligheid gewaarborgd . In het geval dat de Flightbuddy via een fysieke manier open gemaakt moet worden, is het mogelijk om met de inbegrepen sleutel de koffer open te maken.

Ingebouwde weegschaal

De Flightbuddy is voorzien van een ingebouwde weegschaal waardoor het altijd mogelijk is om via de app of het controlepaneel van de Flightbuddy het berekende gewicht af te lezen. Zo ben je altijd op de hoogte van het huidige gewicht, zelfs na aankopen op het vliegveld.

Over ons

Een kijkje in onze omgeving

Wij werken in kleine groepen.

Voor ons is het belangrijk om in een open ruimte zonder obstructies ons werk te kunnen doen. Zo zorgen wij voor een transparante werkomgeving waar wij ons werk in uitvoeren. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we elkaar snel aan kunnen spreken als dat nodig is. Omdat wij in kleine groepen werken zorgt dat ervoor dat wij efficienter zijn dan grotere teams in de eigenschappen:

  • Duidelijkheid / Transparantheid - Iedereen weet precies waar hij of zij mee bezig is in elk stadium van het project.
  • Snelheid - We hoeven niet te verwachten dat wij op grotere afstanden werken, waardoor snelheid van besluiten niet vertraagd worden.
  • Empathiek - Een klein team zorgt ervoor dat je elkaar beter leert kennen en dus sneller kan inspelen in elkaar.

Het doel van Flighthbuds

Door samen te werken met meerdere vliegvelden zou er in de toekomst nieuwe functionaliteiten mogelijk gemaakt kunnen worden voor de vliegveldervaring van de toekomst. Hiervoor hebben we de kans nodig om nieuwe technologieën te kunnen implementeren in vliegvelden zodat er ingewikkeldere functionaliteiten mogelijk worden. Samen met onze partners Schiphol Amsterdam Airport en onze andere partner Crownstones, zijn we aan het werk gegaan met het ontwikkelen van de toekomstige vliegveldervaring dat op dit moment nog niet mogelijk is. Hierdoor zijn wij op ons product gekomen waarmee wij verwachten de toekomstige ervaringen op vliegvelden waar te maken, en om de technologische transitie op vliegvelden te stimuleren. Zo maken we de verschillende vliegvelden over de wereld en de passagiers bewust dat er veel mogelijkheden zijn om vliegveld en vliegervaringen te verbeteren.

Onze werkwijze

Voor dit project hebben wij gebruik gemaakt van de SCRUM methodiek om iteratieve aanpassingen te maken gedurende het project. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij elkaar hebben gepusht om het uiterste uit elkaar te halen binnen een relatief korte project planning.

Team

Bekijk onze team

Carlo Tijmons

CTO

Maarten van Asperen

Project Manager

Karim Bakkes

CEO

Contact

Neem contact met ons op

Location:

Wijnhaven 54, Rotterdam, 3011XM

Call:

+1 5589 55488 55s

Loading
Uw bericht is verstuurd. Bedankt!